蹤獲扦

I understand that my domestic partner could be considered as a ���dependent��� under IRS guidelines. What would qualify my domestic partner as a ���dependent��� under IRS guidelines?

To claim your domestic partner as a dependent for tax filing purposes, you would need to meet the requirements provided under Internal Revenue Service Code Section 152.

0
0